8951, postai irányítószám info Magyarországról 2 / 2 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

8951, postai irányítószám info Magyarországról 2 / 2 oldalon

Gutorfölde község Újmajor településrésze amely Zala megyében található, területileg besorolva a Zalaegerszegi járás és a Lenti kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8951, vezetékes telefon körzetszáma 92, KSH statisztikai azonosítója 02097.

Gutorfölde község Vilmamajor településrésze amely Zala megyében található, területileg besorolva a Zalaegerszegi járás és a Lenti kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8951, vezetékes telefon körzetszáma 92, KSH statisztikai azonosítója 02097.

Pusztaederics község Gánihegy településrésze amely Zala megyében található, területileg besorolva a Zalaegerszegi járás és a Zalaegerszegi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8951, vezetékes telefon körzetszáma 92, KSH statisztikai azonosítója 27465.
        (2)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!