8660, postai irányítószám info Magyarországról 2 / 3 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

8660, postai irányítószám info Magyarországról 2 / 3 oldalon

Lulla község Dózsa György utca településrésze amely Somogy megyében található, területileg besorolva a Tabi járás és a Tabi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Balaton turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8660, vezetékes telefon körzetszáma 84, KSH statisztikai azonosítója 10010.

Lulla község Petőfi utca településrésze amely Somogy megyében található, területileg besorolva a Tabi járás és a Tabi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Balaton turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8660, vezetékes telefon körzetszáma 84, KSH statisztikai azonosítója 10010.

Lulla község Szőlőhegy településrésze amely Somogy megyében található, területileg besorolva a Tabi járás és a Tabi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Balaton turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8660, vezetékes telefon körzetszáma 84, KSH statisztikai azonosítója 10010.

Ságvár község Alirét településrésze amely Somogy megyében található, területileg besorolva a Siófoki járás és a Siófoki kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Balaton turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8660, vezetékes telefon körzetszáma 84, KSH statisztikai azonosítója 14942.

Sérsekszőlős község Sérsek településrésze amely Somogy megyében található, területileg besorolva a Tabi járás és a Tabi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Balaton turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8660, vezetékes telefon körzetszáma 84, KSH statisztikai azonosítója 32133.

Som község Daránypuszta településrésze amely Somogy megyében található, területileg besorolva a Siófoki járás és a Siófoki kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Balaton turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8660, vezetékes telefon körzetszáma 84, KSH statisztikai azonosítója 04127.

Som község Simonmajor településrésze amely Somogy megyében található, területileg besorolva a Siófoki járás és a Siófoki kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Balaton turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8660, vezetékes telefon körzetszáma 84, KSH statisztikai azonosítója 04127.

Tab város Csibehegy településrésze amely Somogy megyében található, területileg besorolva a Tabi járás és a Tabi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Balaton turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8660, vezetékes telefon körzetszáma 84, KSH statisztikai azonosítója 08590.

Tab város Gyurgyókapuszta településrésze amely Somogy megyében található, területileg besorolva a Tabi járás és a Tabi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Balaton turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8660, vezetékes telefon körzetszáma 84, KSH statisztikai azonosítója 08590.

Tab város Hőlyeghegy településrésze amely Somogy megyében található, területileg besorolva a Tabi járás és a Tabi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Balaton turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8660, vezetékes telefon körzetszáma 84, KSH statisztikai azonosítója 08590.
        (2)        

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!