30526, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

30526, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Alsóörs község amely Veszprém megyében található, területileg besorolva a Balatonfüredi járás és a Balatonalmádi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Balaton turisztikai és a Balaton marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8226, vezetékes telefon körzetszáma 87, KSH statisztikai azonosítója 30526.

Alsóörs község Halacs településrésze amely Veszprém megyében található, területileg besorolva a Balatonfüredi járás és a Balatonalmádi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Balaton turisztikai és a Balaton marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8226, vezetékes telefon körzetszáma 87, KSH statisztikai azonosítója 30526.

Alsóörs község Kermencsidűlő településrésze amely Veszprém megyében található, területileg besorolva a Balatonfüredi járás és a Balatonalmádi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Balaton turisztikai és a Balaton marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8226, vezetékes telefon körzetszáma 87, KSH statisztikai azonosítója 30526.

Alsóörs község Középmálidűlő településrésze amely Veszprém megyében található, területileg besorolva a Balatonfüredi járás és a Balatonalmádi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Balaton turisztikai és a Balaton marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8226, vezetékes telefon körzetszáma 87, KSH statisztikai azonosítója 30526.

Alsóörs község Szabadságkilátó településrésze amely Veszprém megyében található, területileg besorolva a Balatonfüredi járás és a Balatonalmádi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Balaton turisztikai és a Balaton marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8226, vezetékes telefon körzetszáma 87, KSH statisztikai azonosítója 30526.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!