29823, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 2 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

29823, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 2 oldalon

Tököl város amely Pest megyében található, területileg besorolva a Szigetszentmiklósi járás és a Ráckevei kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2316, vezetékes telefon körzetszáma 24, KSH statisztikai azonosítója 29823.

Tököl város Babanovicadűlő településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Szigetszentmiklósi járás és a Ráckevei kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2316, vezetékes telefon körzetszáma 24, KSH statisztikai azonosítója 29823.

Tököl város Buszista dűlő településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Szigetszentmiklósi járás és a Ráckevei kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2316, vezetékes telefon körzetszáma 24, KSH statisztikai azonosítója 29823.

Tököl város Csépi úti iparterület településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Szigetszentmiklósi járás és a Ráckevei kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2316, vezetékes telefon körzetszáma 24, KSH statisztikai azonosítója 29823.

Tököl város Holtokdűlői erdészház településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Szigetszentmiklósi járás és a Ráckevei kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2316, vezetékes telefon körzetszáma 24, KSH statisztikai azonosítója 29823.

Tököl város Parlag dűlő településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Szigetszentmiklósi járás és a Ráckevei kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2316, vezetékes telefon körzetszáma 24, KSH statisztikai azonosítója 29823.

Tököl város Pestvidéki Gépgyár munkásszálló településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Szigetszentmiklósi járás és a Ráckevei kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2316, vezetékes telefon körzetszáma 24, KSH statisztikai azonosítója 29823.

Tököl város Prikatelep településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Szigetszentmiklósi járás és a Ráckevei kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2316, vezetékes telefon körzetszáma 24, KSH statisztikai azonosítója 29823.

Tököl város Szigetmajor településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Szigetszentmiklósi járás és a Ráckevei kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2316, vezetékes telefon körzetszáma 24, KSH statisztikai azonosítója 29823.

Tököl város Tesco iparterület településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Szigetszentmiklósi járás és a Ráckevei kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2316, vezetékes telefon körzetszáma 24, KSH statisztikai azonosítója 29823.
<<<     (1)        

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!