20899, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

20899, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Boda község amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Szentlőrinci járás és a Szentlőrinci kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7672, vezetékes telefon körzetszáma 73, KSH statisztikai azonosítója 20899.

Boda község Malom településrésze amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Szentlőrinci járás és a Szentlőrinci kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7672, vezetékes telefon körzetszáma 73, KSH statisztikai azonosítója 20899.

Boda község Zártkert településrésze amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Szentlőrinci járás és a Szentlőrinci kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7672, vezetékes telefon körzetszáma 73, KSH statisztikai azonosítója 20899.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!