16434, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

16434, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Tótkomlós város amely Békés megyében található, területileg besorolva az Orosházi járás és az Orosházai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5940, vezetékes telefon körzetszáma 68, KSH statisztikai azonosítója 16434.

Tótkomlós város Gyulamező településrésze amely Békés megyében található, területileg besorolva az Orosházi járás és az Orosházai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5940, vezetékes telefon körzetszáma 68, KSH statisztikai azonosítója 16434.

Tótkomlós város Melindaitanyák településrésze amely Békés megyében található, területileg besorolva az Orosházi járás és az Orosházai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5940, vezetékes telefon körzetszáma 68, KSH statisztikai azonosítója 16434.

Tótkomlós város Nagykopáncs településrésze amely Békés megyében található, területileg besorolva az Orosházi járás és az Orosházai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5940, vezetékes telefon körzetszáma 68, KSH statisztikai azonosítója 16434.

Tótkomlós város Nagykopáncsitanyák településrésze amely Békés megyében található, területileg besorolva az Orosházi járás és az Orosházai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5940, vezetékes telefon körzetszáma 68, KSH statisztikai azonosítója 16434.

Tótkomlós város Szőlősitanyák településrésze amely Békés megyében található, területileg besorolva az Orosházi járás és az Orosházai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5940, vezetékes telefon körzetszáma 68, KSH statisztikai azonosítója 16434.

Tótkomlós város Takaros településrésze amely Békés megyében található, területileg besorolva az Orosházi járás és az Orosházai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5940, vezetékes telefon körzetszáma 68, KSH statisztikai azonosítója 16434.

Tótkomlós város Tanya településrésze amely Békés megyében található, területileg besorolva az Orosházi járás és az Orosházai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5940, vezetékes telefon körzetszáma 68, KSH statisztikai azonosítója 16434.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!