14757, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

14757, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Noszlop község amely Veszprém megyében található, területileg besorolva a Devecseri járás és az Ajkai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8456, vezetékes telefon körzetszáma 88, KSH statisztikai azonosítója 14757.

Noszlop község Bagómajor településrésze amely Veszprém megyében található, területileg besorolva a Devecseri járás és az Ajkai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8456, vezetékes telefon körzetszáma 88, KSH statisztikai azonosítója 14757.

Noszlop község Kisbogdány településrésze amely Veszprém megyében található, területileg besorolva a Devecseri járás és az Ajkai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8456, vezetékes telefon körzetszáma 88, KSH statisztikai azonosítója 14757.

Noszlop község Téglaház településrésze amely Veszprém megyében található, területileg besorolva a Devecseri járás és az Ajkai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8456, vezetékes telefon körzetszáma 88, KSH statisztikai azonosítója 14757.

Noszlop község Zártkert településrésze amely Veszprém megyében található, területileg besorolva a Devecseri járás és az Ajkai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8456, vezetékes telefon körzetszáma 88, KSH statisztikai azonosítója 14757.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!