8138, 8139, info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

8138, 8139, info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Szabadhídvég község amely Fejér megyében található, területileg besorolva az Enyingi járás és az Enyingi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószámai 8138, 8139, vezetékes telefon körzetszáma 25, KSH statisztikai azonosítója 18740.

Szabadhídvég község Kaporidűlő településrésze amely Fejér megyében található, területileg besorolva az Enyingi járás és az Enyingi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8138, vezetékes telefon körzetszáma 25, KSH statisztikai azonosítója 18740.

Szabadhídvég község Pélpuszta településrésze amely Fejér megyében található, területileg besorolva az Enyingi járás és az Enyingi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8139, vezetékes telefon körzetszáma 25, KSH statisztikai azonosítója 18740.

Szabadhídvég község Máriamajor településrésze amely Fejér megyében található, területileg besorolva az Enyingi járás és az Enyingi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8139, vezetékes telefon körzetszáma 25, KSH statisztikai azonosítója 18740.

Szabadhídvég község Oroszipuszta településrésze amely Fejér megyében található, területileg besorolva az Enyingi járás és az Enyingi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8139, vezetékes telefon körzetszáma 25, KSH statisztikai azonosítója 18740.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!